Gå til innhold
Søk etter:

God saus

  • Hjem
  • Om
  • Middag
  • Bake
  • Tilbehør
  • Lunsj
  • Dessert
  • Kake
  • Suppe
  • Grill
  • Brød
  • Frokost
Hjem Bake Eltefrie rundstykker med gresskarkjerner
Bake Brød Tilbehør

Eltefrie rundstykker med gresskarkjerner

Samme oppskrift som for eltefritt brød. Bytt ut 100 g hvetemel med sammalt hvete fint for å få det litt grovere. La deigen stå over natta til heving. Bruk skjeer og fordel deigen i 12 muffinsformer. Strø over gresskarkjerner og sett inn i midten av kald ovn. Sett ovnen på 200 grader og la de steke ca 30 minutter. Rundstykkene får en litt utradisjonell form, men luftige og gode!

DSC_0056DSC_0062 DSC_0079 DSC_0082

Del

  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å sende en lenke med e-post til en venn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)

Relatert

Tags: BakeBrødEltefritt brødGjærbakstRundstykker

Innleggsnavigering

Eltefrie rundstykker med gresskarkjerner
Lam i fajita
Eltefrie rundstykker med gresskarkjerner
Kjøleskapsgrøt med mandelmelk

Kanskje du også liker...

Eltefrie rundstykker

Fransk potetsalat

Karamelliserte valnøtter

Makroner med bringebærfyll

Speltrundstykker

Rødkål

Siste innlegg

  • Håndvrengte fløtekarameller
  • Eltefrie rundstykker
  • Tilslørte rabarbrapiker
  • Eplesnurrer med kanel
  • Pannestekt torsk med rosenkål- og rosettkålstuing

Siste innlegg

  • Håndvrengte fløtekarameller
  • Eltefrie rundstykker
  • Tilslørte rabarbrapiker
  • Eplesnurrer med kanel
  • Pannestekt torsk med rosenkål- og rosettkålstuing
© Kopirett 2023 God saus. Alle rettigheter er reservert.Blossom Oppskrift | Utviklet avBlossom Themes.Drevet av WordPress.
 

Laster kommentarer...