Gå til innhold
Søk etter:

God saus

  • Hjem
  • Om
  • Middag
  • Bake
  • Tilbehør
  • Lunsj
  • Dessert
  • Kake
  • Suppe
  • Grill
  • Brød
  • Frokost
Hjem Forrett Reker i majones 
Forrett Frokost Mellommåltid

Reker i majones 

700 g reker

2 hardkokte egg

150 g majones

1-2 ss sitronsaft

1,5 ts karri

3 ss matfløte

Rens rekene. Bland sammen majones, fløte, karri og sitronsaft. Hakk eggene i små biter, bruk gjerne eggedeler for å dele eggene flere ganger slik at de blir til små terninger. Bland alt godt sammen. Holder seg et par tre dager i kjøleskap.

fullsizeoutput_93bc

Del

  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å sende en lenke med e-post til en venn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)

Relatert

Tags: RekerResterSalatSkalldyr

Innleggsnavigering

Reker i majones 
Saftig eplekake
Reker i majones 
Kattetunger

Kanskje du også liker...

Ribbesandwich med eple-og agurkdressing

Hvit asparges med pisket rømme og lodderogn

Krabbekaker

Rømmekolle

Kjøleskapsgrøt

Ceviche

Siste innlegg

  • Håndvrengte fløtekarameller
  • Eltefrie rundstykker
  • Tilslørte rabarbrapiker
  • Eplesnurrer med kanel
  • Pannestekt torsk med rosenkål- og rosettkålstuing

Siste innlegg

  • Håndvrengte fløtekarameller
  • Eltefrie rundstykker
  • Tilslørte rabarbrapiker
  • Eplesnurrer med kanel
  • Pannestekt torsk med rosenkål- og rosettkålstuing
© Kopirett 2023 God saus. Alle rettigheter er reservert.Blossom Oppskrift | Utviklet avBlossom Themes.Drevet av WordPress.
 

Laster kommentarer...