Bake Kake

Snickerskake, nesten raw

En skikkelig kaloribombe, men kremet og deilig med smak av peanøtter.

Bunn

100 g dadler uten steiner

100 g salte peanøtter

2 ss kakaopulver

25 g kokosmasse

1 ss lønnesirup

Snickerskrem

100 g cashewnøtter, bløtlagt i ca 2-3 timer

90 g peanøttsmør

1,5 dl kokoskrem

5 ss lønnesirup

1 ss sitronsaft

1,5 ts vaniljesukker

Topping

50 g mørk sjokolade

3 ts kokoskrem

En neve salte peanøtter, grovhakket

Kjør ingrediensene til bunnen til en klumpete masse i kjøkkenmaskin. Trykk massen utover i en bakepapirkledt rund kakeform 20 cm i diameter eller en brødform, ca 10×25 cm. La stø kjølig mens du lager snickerkremen. Sil av vannet på cashewnøttene, kjør sammen med øvrige ingredienser til snickerskremen til en kremet masse i kjøkkenmaskin, ca 2-3 minutter. Fordel kremen over bunnen og sett kjølig, gjerne natten over.

Før servering: smelt sjokolade og kokoskrem forsiktig, hell over kaken. Strø over en neve grovhakkede peanøtter til slutt. Servér! Oppskriften er funnet på kristinkoker.com