Gå til innhold
Søk etter:

God saus

  • Hjem
  • Om
  • Middag
  • Bake
  • Tilbehør
  • Lunsj
  • Dessert
  • Kake
  • Suppe
  • Grill
  • Brød
  • Frokost
Hjem Jul Håndvrengte fløtekarameller
Jul Konfekt

Håndvrengte fløtekarameller

Superenkle karameller med en twist.

  • 125 g smør
  • 275 g sukker
  • 100 g sirup
  • 1 ts salt
  • 3 dl fløte

Bland alt i en kjele og varm opp på middels varme. Rør ofte. Ta karamellprøve i kaldt vann eller varm til 122-128 grader. Hell i form på 20x30cm. La avkjøle på benk i ca to timer. Kutt opp og vreng.

Del

  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å sende en lenke med e-post til en venn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)

Relatert

Innleggsnavigering

Håndvrengte fløtekarameller
Eltefrie rundstykker

Kanskje du også liker...

Brownies

Ryper med russiske erter og fløtesaus

Pepperkaker

Karamelliserte valnøtter

Ribbe à la Hellstrøm

Fløtekarameller med limeskall

Siste innlegg

  • Håndvrengte fløtekarameller
  • Eltefrie rundstykker
  • Tilslørte rabarbrapiker
  • Eplesnurrer med kanel
  • Pannestekt torsk med rosenkål- og rosettkålstuing

Siste innlegg

  • Håndvrengte fløtekarameller
  • Eltefrie rundstykker
  • Tilslørte rabarbrapiker
  • Eplesnurrer med kanel
  • Pannestekt torsk med rosenkål- og rosettkålstuing
© Kopirett 2023 God saus. Alle rettigheter er reservert.Blossom Oppskrift | Utviklet avBlossom Themes.Drevet av WordPress.
 

Laster kommentarer...