Gå til innhold
Søk etter:

God saus

  • Hjem
  • Om
  • Middag
  • Bake
  • Tilbehør
  • Lunsj
  • Dessert
  • Kake
  • Suppe
  • Grill
  • Brød
  • Frokost
Hjem Lunsj Innbakt pølse
Lunsj Turmat

Innbakt pølse

Bursdagspølsene blir hakket mer spennende om de kommer med rykende ferskt brød utenpå.

Bruk en god oppskrift på pizzabunn. Når den er hevet, ruller du ut deigen til lange tynne pølser før du tvinner det rundt pølsene. La etterheve 20-30 minutter før de stekes gylne på en stekeplate med bakepapir i ovnen på 220 grader.

Serveres som pølser flest med ketchup, sennep, potetsalat og salat.

Del

  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å sende en lenke med e-post til en venn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)

Relatert

Tags: Pølse

Innleggsnavigering

Innbakt pølse
Italiensk fiskesuppe
Innbakt pølse
Sjokolademousse 

Kanskje du også liker...

Grønnkålsuppe

Tunfiskrøre II 

Bunnløs pai med squash, bacon og chevre

Italiensk fiskesuppe

Gulrotsuppe med ingefær og chorizo

Potet- og purresuppe

Siste innlegg

  • Håndvrengte fløtekarameller
  • Eltefrie rundstykker
  • Tilslørte rabarbrapiker
  • Eplesnurrer med kanel
  • Pannestekt torsk med rosenkål- og rosettkålstuing

Siste innlegg

  • Håndvrengte fløtekarameller
  • Eltefrie rundstykker
  • Tilslørte rabarbrapiker
  • Eplesnurrer med kanel
  • Pannestekt torsk med rosenkål- og rosettkålstuing
© Kopirett 2023 God saus. Alle rettigheter er reservert.Blossom Oppskrift | Utviklet avBlossom Themes.Drevet av WordPress.