Gå til innhold
Søk etter:

God saus

  • Hjem
  • Om
  • Middag
  • Bake
  • Tilbehør
  • Lunsj
  • Dessert
  • Kake
  • Suppe
  • Grill
  • Brød
  • Frokost
Hjem Grill Bakt løk
Grill Middag Tilbehør

Bakt løk

Dette er et godt tilbehør til grillmaten. Skrell og del løken i to. Legg de halve løkene på hver sin bit aluminiumsfolie. Hell over en halv spisesje olivenolje, legg på et par kvister timian og dryss på litt salt og pepper. Pakk inn i løken og legg på grillen i 20 minutter.

Server!

DSC_0038

Del

  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å sende en lenke med e-post til en venn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)

Relatert

Tags: GrillingLøkMiddag

Innleggsnavigering

Bakt løk
Granola
Bakt løk
Pasta med skinke og sopp

Kanskje du også liker...

Gratinerte sjøkreps og hummer

Honning og sitrusmarinert svinefilet

Ostehorn

Steinsopprisotto

Pasta med skinke og sopp

Ytrefilet av lam med ratatouille

Siste innlegg

  • Håndvrengte fløtekarameller
  • Eltefrie rundstykker
  • Tilslørte rabarbrapiker
  • Eplesnurrer med kanel
  • Pannestekt torsk med rosenkål- og rosettkålstuing

Siste innlegg

  • Håndvrengte fløtekarameller
  • Eltefrie rundstykker
  • Tilslørte rabarbrapiker
  • Eplesnurrer med kanel
  • Pannestekt torsk med rosenkål- og rosettkålstuing
© Kopirett 2023 God saus. Alle rettigheter er reservert.Blossom Oppskrift | Utviklet avBlossom Themes.Drevet av WordPress.
 

Laster kommentarer...