Gå til innhold
Søk etter:

God saus

  • Hjem
  • Om
  • Middag
  • Bake
  • Tilbehør
  • Lunsj
  • Dessert
  • Kake
  • Suppe
  • Grill
  • Brød
  • Frokost
Hjem Lunsj Fransk bondeomelett
Lunsj Middag

Fransk bondeomelett

En hverdagsmiddag hvor man kan putte hva man måtte ha av rester. I denne oppskriften er det 6 kokte poteter,  1 pakke smårettskinke, 1/2 purre, 1 paprika og 1 løk.

Fres de oppdelte grønnsakene i en dyp panne som kan settes i ovn. Hell på sammenpiskede egg (6 stk pluss litt salt) og sett inn i ovnen på 220 grader. La stå til gyllen, ca 20-30 minutter.

Server med godt brød.

Del

  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å sende en lenke med e-post til en venn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)

Relatert

Tags: LunsjMiddag

Innleggsnavigering

Fransk bondeomelett
Britiske scones
Fransk bondeomelett
Kyllingbryst med ovnsbakte poteter, sprø asparges og frisk smørsaus med persille og tomat

Kanskje du også liker...

Fiskepakke

Kalkun à la Julia Child

Ovnsstekt hel kylling med rotgrønnsaker

Fylt kyllingfilet med risotto og spinat

Spaghetti Carbonara

Chili con carne med hjertesalat og kesamdressing

Siste innlegg

  • Håndvrengte fløtekarameller
  • Eltefrie rundstykker
  • Tilslørte rabarbrapiker
  • Eplesnurrer med kanel
  • Pannestekt torsk med rosenkål- og rosettkålstuing

Siste innlegg

  • Håndvrengte fløtekarameller
  • Eltefrie rundstykker
  • Tilslørte rabarbrapiker
  • Eplesnurrer med kanel
  • Pannestekt torsk med rosenkål- og rosettkålstuing
© Kopirett 2023 God saus. Alle rettigheter er reservert.Blossom Oppskrift | Utviklet avBlossom Themes.Drevet av WordPress.