Gå til innhold
Søk etter:

God saus

  • Hjem
  • Om
  • Middag
  • Bake
  • Tilbehør
  • Lunsj
  • Dessert
  • Kake
  • Suppe
  • Grill
  • Brød
  • Frokost
Hjem Grill Klassisk makrell
Grill Middag

Klassisk makrell

3 makrell

Hvitløk, grovt hakket

Salt

Rens makrellen, skjær noen dype spor i siden på fisken. Gni inn med salt både på utsiden og innsiden av fisken. Stikk noen biter hvitløk i kjøttet. Stek i olivenolje eller smør. Kan gjerne også stekes på grillen.

Server med kokte poteter, agurksalat og en klatt rømme.

DSC_0003

Del

  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å sende en lenke med e-post til en venn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)

Relatert

Tags: FiskMiddag

Innleggsnavigering

Klassisk makrell
Spaghetti Carbonara
Klassisk makrell
Gastons meksikanske gryte

Kanskje du også liker...

Tomatsuppe på kokosmelk

Chili con carne med hjertesalat og kesamdressing

Sprø pizzabunn

Lakseburger

Grønnkålsuppe

Pai med røkelaks, dill og sennep

Siste innlegg

  • Håndvrengte fløtekarameller
  • Eltefrie rundstykker
  • Tilslørte rabarbrapiker
  • Eplesnurrer med kanel
  • Pannestekt torsk med rosenkål- og rosettkålstuing

Siste innlegg

  • Håndvrengte fløtekarameller
  • Eltefrie rundstykker
  • Tilslørte rabarbrapiker
  • Eplesnurrer med kanel
  • Pannestekt torsk med rosenkål- og rosettkålstuing
© Kopirett 2023 God saus. Alle rettigheter er reservert.Blossom Oppskrift | Utviklet avBlossom Themes.Drevet av WordPress.
 

Laster kommentarer...