Gå til innhold
Søk etter:

God saus

  • Hjem
  • Om
  • Middag
  • Bake
  • Tilbehør
  • Lunsj
  • Dessert
  • Kake
  • Suppe
  • Grill
  • Brød
  • Frokost
Hjem Middag Kyllingfilet med brie og bacon
Middag

Kyllingfilet med brie og bacon

Et raskt kyllingmåltid.

Lag en lomme i kyllingfiletene og fyll med en tykk skive brie. Surr en skive bacon rundt og stek.

Server med ris, og spinat surret med sjalottløk. Surr sjalottløken blank i litt olje, tilsett spinat og la steke til spinaten faller sammen.

Hverdagsmiddag, velbekomme!

Del

  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å sende en lenke med e-post til en venn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)

Relatert

Tags: KyllingMiddag

Innleggsnavigering

Kyllingfilet med brie og bacon
Helstekt kylling med sitron og urter
Kyllingfilet med brie og bacon
Tagliatelle med bacon, erter og cherrytomater 

Kanskje du også liker...

Hummersuppe

Røkte reker på grillen

Spinatsuppe

Pai med laks, asparges og estragon

Tom kha gai

Pizza med spekeskinke, parmesan og ruccola

Siste innlegg

  • Håndvrengte fløtekarameller
  • Eltefrie rundstykker
  • Tilslørte rabarbrapiker
  • Eplesnurrer med kanel
  • Pannestekt torsk med rosenkål- og rosettkålstuing

Siste innlegg

  • Håndvrengte fløtekarameller
  • Eltefrie rundstykker
  • Tilslørte rabarbrapiker
  • Eplesnurrer med kanel
  • Pannestekt torsk med rosenkål- og rosettkålstuing
© Kopirett 2023 God saus. Alle rettigheter er reservert.Blossom Oppskrift | Utviklet avBlossom Themes.Drevet av WordPress.