Gå til innhold
Søk etter:

God saus

  • Hjem
  • Om
  • Middag
  • Bake
  • Tilbehør
  • Lunsj
  • Dessert
  • Kake
  • Suppe
  • Grill
  • Brød
  • Frokost
Hjem Dessert Pannekaker
Dessert Middag

Pannekaker

En god grunnoppskrift på pannekaker. Nok til ca 10 – 12 stk

4 egg

6 dl melk

3 ss smeltet smør

3,5 dl hvetemel

0,5 ts salt

Visp egg og melk, tilsett mel og salt, litt om gangen. Røren skal bli glatt og uten klumper. Tilsett smøret til slutt. Stekes i stekepanne på middels varme med litt smør. Serveres med rørt blåbær.

Del

  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å sende en lenke med e-post til en venn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)

Relatert

Tags: DessertMiddagPannekaker

Innleggsnavigering

Pannekaker
Karamelliskrem
Pannekaker
Tomatsuppe

Kanskje du også liker...

Spaghetti bolognese

Pulled pork med coleslaw

Fasan med fløtesaus, sopp, bacon og pære

Bouillabaisse

Aubergine lasagne

Lammekoteletter med bønnegryte

Siste innlegg

  • Håndvrengte fløtekarameller
  • Eltefrie rundstykker
  • Tilslørte rabarbrapiker
  • Eplesnurrer med kanel
  • Pannestekt torsk med rosenkål- og rosettkålstuing

Siste innlegg

  • Håndvrengte fløtekarameller
  • Eltefrie rundstykker
  • Tilslørte rabarbrapiker
  • Eplesnurrer med kanel
  • Pannestekt torsk med rosenkål- og rosettkålstuing
© Kopirett 2023 God saus. Alle rettigheter er reservert.Blossom Oppskrift | Utviklet avBlossom Themes.Drevet av WordPress.