Gå til innhold
Søk etter:

God saus

  • Hjem
  • Om
  • Middag
  • Bake
  • Tilbehør
  • Lunsj
  • Dessert
  • Kake
  • Suppe
  • Grill
  • Brød
  • Frokost
Hjem Jul Rødkål
Jul Middag Tilbehør

Rødkål

En selvfølge til ribbe, men også godt til and. Denne oppskriften er nok til 8.

1 kg rødkål

1 syrlig eple

1 dl husholdningssaft, utblandet

1 dl rødvin

1/2 dl rødvinseddik

2 ts salt

1 ts pepper

2-3 ss ribbefett eller andefett

Ha finsnittet rødkål, revet eple, rødvin, eddik, saft og krydder i en kjele. Kok under lokk i ca 1 time. Ta av lokket den siste halvtimen. Rør inn fettet like før servering.

Oppskriften er hentet fra NRK og Bent Stiansen.

DSC_0003 DSC_0004 DSC_0012

Del

  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å sende en lenke med e-post til en venn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)

Relatert

Tags: Jul

Innleggsnavigering

Rødkål
Hjemmelaget karamellsaus
Rødkål
Ribbe à la Hellstrøm

Kanskje du også liker...

Gratinerte sjøkreps og hummer

Sitrusmarinert grillet oksefilet og toscansk gryte

Laks med estragon og karri

Pastinakk- og spinatpurè

Langtidsstekt lammelår med søtpotetmos, aspargesbønner, stekte tomater og verdens beste lammesaus

Crispy pork

Siste innlegg

  • Håndvrengte fløtekarameller
  • Eltefrie rundstykker
  • Tilslørte rabarbrapiker
  • Eplesnurrer med kanel
  • Pannestekt torsk med rosenkål- og rosettkålstuing

Siste innlegg

  • Håndvrengte fløtekarameller
  • Eltefrie rundstykker
  • Tilslørte rabarbrapiker
  • Eplesnurrer med kanel
  • Pannestekt torsk med rosenkål- og rosettkålstuing
© Kopirett 2023 God saus. Alle rettigheter er reservert.Blossom Oppskrift | Utviklet avBlossom Themes.Drevet av WordPress.
 

Laster kommentarer...