Gå til innhold
Søk etter:

God saus

  • Hjem
  • Om
  • Middag
  • Bake
  • Tilbehør
  • Lunsj
  • Dessert
  • Kake
  • Suppe
  • Grill
  • Brød
  • Frokost
Hjem Lunsj Västerbottenpai
Lunsj Middag Turmat

Västerbottenpai

Klassisk svensk tilbehør til ferskvannskreps, eller kräftor – passer godt også til kantareller, reker eller på et tapasbord.

Paibunn

Fyll

3 egg

2,5 dl fløte

4 dl västerbottenost, revet

Salt og pepper

Forstek paiskallet. Visp sammen egg og fløte, tilsett ost, salt og pepper. Hell over paiskallet og stek ved 200 grader i ca 30-35 minutter, til eggestanden har stivnet.
Serveres lunken eller avkjølt.

DSC_0077

Del

  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å sende en lenke med e-post til en venn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)

Relatert

Tags: LunsjMiddagPai

Innleggsnavigering

Västerbottenpai
Lune reker med smak av middelhavet
Västerbottenpai
Røkte reker på grillen

Kanskje du også liker...

Thai fiskesuppe

Kyllingspyd hoisin

Klassisk makrell

Crispy pork

Kyllinglår med pestopasta og ovnsstekte tomater

Hvit pizza med skogsopp

Siste innlegg

  • Håndvrengte fløtekarameller
  • Eltefrie rundstykker
  • Tilslørte rabarbrapiker
  • Eplesnurrer med kanel
  • Pannestekt torsk med rosenkål- og rosettkålstuing

Siste innlegg

  • Håndvrengte fløtekarameller
  • Eltefrie rundstykker
  • Tilslørte rabarbrapiker
  • Eplesnurrer med kanel
  • Pannestekt torsk med rosenkål- og rosettkålstuing
© Kopirett 2023 God saus. Alle rettigheter er reservert.Blossom Oppskrift | Utviklet avBlossom Themes.Drevet av WordPress.
 

Laster kommentarer...