Super konfekt som er enkel å lage.
1 kransekakedeig
1/3 l kremfløte
200 g kokesjokolade
Varm fløte til kokepunktet, ta av varmen og rør inn 100 g kokesjokolade til det smelter. La avkjøles og sett i kjøleskapet til dagen etter.
Rull kransekakedeigen til en pølse på ca 4 cm i diameter. Skjær i skiver, litt under 1 cm tykk. Legg på bakepapir på stekeplate og stek i ovnen på 210 grader i 8-10 minutter til de er lett gylne. La avkjøles.
Pisk fast krem av fløte- og sjokoladeblandingen og sprøyt på de avkjølte kransekakebitene med en kakesprøyte.
Smelt 100 g kokesjoklade over vannbad. Bruk en skje og risle sjokoladen over kakene.
La stå kjølig til de skal serveres. Egner seg ypperlig å fryse. Ta de opp 15 minutter før de serveres.
Oppskriften er hentet fra krem.no.
Nam!