Jul Konfekt

Sarah Bernhard

Super konfekt som er enkel å lage.

1 kransekakedeig

1/3 l kremfløte

200 g kokesjokolade

Varm fløte til kokepunktet, ta av varmen og rør inn 100 g kokesjokolade til det smelter. La avkjøles og sett i kjøleskapet til dagen etter.

Rull kransekakedeigen til en pølse på ca 4 cm i diameter. Skjær i skiver, litt under 1 cm tykk. Legg på bakepapir på stekeplate og stek i ovnen på 210 grader i 8-10 minutter til de er lett gylne. La avkjøles.

Pisk fast krem av fløte- og sjokoladeblandingen og sprøyt på de avkjølte kransekakebitene med en kakesprøyte.

Smelt 100 g kokesjoklade over vannbad. Bruk en skje og risle sjokoladen over kakene.

La stå kjølig til de skal serveres. Egner seg ypperlig å fryse. Ta de opp 15 minutter før de serveres.

Oppskriften er hentet fra krem.no.

Nam!

DSC_0030DSC_0035DSC_0038DSC_0041DSC_0048DSC_0054