Forrett Lunsj Mellommåltid

Ceviche

Første smak av ceviche var på en hvit sandstrand i Mexico mot stillehavet, tilberedt i et skur. Mye smak av lime og koriander. Her det det nærmeste man kan komme tilberedt med torsk fra norsk farvann.

400 g torskeloin i små terninger

8 lime (saften)

1 rødløk, hakket

2 tomater i biter

1 chili (eller etter smak), hakket

1 brunt koriander, hakket

1,5 ss olivenolje

0,5 ss sukker

1 stor avokado i terninger

Salt

Tortillachips

Villfisk må ha vært frosset i minimum et døgn før tilberedning. Hell limejuice over fisk og løk, fisken skal være helt dekket. La stå kaldt i ca 4 timer, til fisken ikke ser rå ut lenger. Hell av limejuicen. Bland tomat, chili, koriander og olje med fisken. Rør forsiktig inn avokado rett før servering. Bruk tortillachips som skje. Nyt!

DSC_0008DSC_0013