Frokost Lunsj

Granola

Hjemmelaget er best! Prøv å følge forholdet i oppskriften, men varier gjerne med ulike typer frø og nøtter.

5 dl havregryn

2,5 dl frø (solsikkefrø, sesamfrø, linfrø)

3,5 dl hakkede nøtter (valnøtter, pecannøtter, hasselnøtter, mandler, kokosflak)

1,5 ts salt

1 dl solsikkeolje eller rapsolje

0,5 dl lønnesirup

Bland det tørre. Rør i resten og bre ut over et stekbrett med bakepapir. Stek i 45-60 minutter på 150 grader. Rør i massen hvert tiende minutt.

La det avkjøles før du tilsetter 2,5 dl hakket tørket frukt (tranebær, aprikoser, epler, mango).

Server med yoghurt eller melk.

DSC_0018 DSC_0019 DSC_0026 DSC_0029 DSC_0030