Middag

Bacalao

Dette er en av mange varianter av gode retter man kan lage av klippfisk. Det er så godt at det må være et mål å spise det oftere! Denne varianten er uten tomat, og smaker desto mer fisk. 

Til tre:

400 g klippfisk (før utvanning)

8 poteter, i tynne skiver

1 rød paprika, i biter

1 gul paprika, i biter

1 grønn paprika, i biter

3 hvitløksfedd, i tynne skiver

En kvast frisk oregano

1 dl olivenolje

1 laubærblad

Vann ut klippfisk som anbefalt på pakken, gjerne litt lenger.

Smør en ildfast form og legg i klippfisken i biter. Legg over blanding av grønnsakene. Hell over olivenolje og legg på laubærblad og oregano.

Stekes midt i ovnen på 180 grader i ca 40 minutter. Server!

DSC_0058 DSC_0062 DSC_0064 DSC_0069 DSC_0076 DSC_0074