Gå til innhold
Søk etter:

God saus

  • Hjem
  • Om
  • Middag
  • Bake
  • Tilbehør
  • Lunsj
  • Dessert
  • Kake
  • Suppe
  • Grill
  • Brød
  • Frokost
Hjem Grill Bakt løk
Grill Middag Tilbehør

Bakt løk

Dette er et godt tilbehør til grillmaten. Skrell og del løken i to. Legg de halve løkene på hver sin bit aluminiumsfolie. Hell over en halv spisesje olivenolje, legg på et par kvister timian og dryss på litt salt og pepper. Pakk inn i løken og legg på grillen i 20 minutter.

Server!

DSC_0038

Del

  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å sende en lenke med e-post til en venn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)

Relatert

Tags: GrillingLøkMiddag

Innleggsnavigering

Bakt løk
Granola
Bakt løk
Pasta med skinke og sopp

Kanskje du også liker...

Langtidsstekt lammelår med søtpotetmos, aspargesbønner, stekte tomater og verdens beste lammesaus

Asiatisk kalkunsalat i pannekaker

Pasta med skinke og sopp

Estragonkylling med spaghetti og blåmuggostsaus

Surkål

Kyllinglår med pestopasta og ovnsstekte tomater

Siste innlegg

  • Håndvrengte fløtekarameller
  • Eltefrie rundstykker
  • Tilslørte rabarbrapiker
  • Eplesnurrer med kanel
  • Pannestekt torsk med rosenkål- og rosettkålstuing

Siste innlegg

  • Håndvrengte fløtekarameller
  • Eltefrie rundstykker
  • Tilslørte rabarbrapiker
  • Eplesnurrer med kanel
  • Pannestekt torsk med rosenkål- og rosettkålstuing
© Kopirett 2023 God saus. Alle rettigheter er reservert.Blossom Oppskrift | Utviklet avBlossom Themes.Drevet av WordPress.
 

Laster kommentarer...