En meksikansk variant av biffen. Marineres i noe godt og fylles i lefser med godt tilbehør
Til to:
400 g mørt biffkjøtt
Fahjita lefser
En boks svarte bønner (La Costena), varmes
150 g revet ost
Rømme
Salatblader
Marinade:
1 dl rapsolje
Saften av en halv lime
1 fedd hvitløk
1/2 chilli, finhakket
En neve hakket koriander
Salsa:
10 cherrytomater, delt i fire
1/2 løk, finhakket
1 hvitløksfedd, finhakket
1/2 chilli, finhakket
Saften av en halv lime
En neve hakket koriander
Salt og pepper (smak til)
Bland marinaden og legg i det i en tett pose sammen med kjøttet. La det marinere helst noen timer, men minimum en halvtime.
Bland salsa og sett kaldt en halvtime før servering.
Stek biffen slik du ønsker den og la den hvile. Skjær i tynne skiver.
Legges på lefser sammen med salat, bønner, salsa, ost og rømme.