En oppskrift fra adams matkasse verdt å ta vare på til en annen gang.
Til fire
400 g kyllingkjøttdeig, eller annen deig
1 løk, hakket
2 hvitløksfedd, hakket
1 rød paprika, i biter
1/2 chili, hakket
1 boks kidney bønner, skylt
2 bokser knuste tomater
1 ss tacokrydder
1 hjertesalat
1 pose ris, boil in bag
Kok ris. Sterk kalkundeig i litt olje i 2-3 minutter. Tilsett løk og stek videre et par minutter. Ha i chili, hvitløk, paprika og tacokrydder. Sterk et par minutter til. Tilsett tomater og bønner og la koke i 15 minutter. Smak til med salt og pepper.
Kesamdressing
2 dl kesam
2 ss sitronsaft
1/4 ts spisskummen
En klype cayennepepper
Salt
Rør sammen alle ingrediensene.
Fyll blader av hjertesalat med ris, kjøtt og topp med en klatt kesamdressing.