Middag

Estragonkylling med spaghetti og blåmuggostsaus

Mye smak i både estragon og blåmuggost, men passer helt utmerket sammen med kyllingen.

Til fire

4 kyllingfileter

50 g mykt smør

En håndfull hakket estragon

Salt og pepper

Hvitløksfedd

1 Selbu Blå

3 dl matfløte

1 sjalottløk, finhakket

1 dl hvitvin

1 ss smør

300 g spaghetti

150 g aspargesbønner

Bland smør, estragon, salt og pepper. Lag en lomme med skarp kniv i hver filét og fyll med estragonsmøret. Salte og pepre kyllingen. Stek kyllingen i litt olje med noen hvitløksfedd og ekstra estragonkvister.

Kok pasta.

Fres løken blank i litt smør. Tilsett hvitvin og la koke inn. Hell i fløte og varm opp. Smuldre i blåmuggost.

Kok aspargesbønner noen minutter i lettsaltet vann.

Servér!

DSC_0044 DSC_0043 DSC_0049