Hjemmelaget – Hjemmelaget – Hjemmelaget.
Det vil si hjemmelaget hamburger, hamburgerbrød, ketchup og pommes frites (råstekte potetbåter)
Start med hamburgerbrødene og ketchup.
Råstekte poteter
Velg en sort poteter som egner seg til råsteking, for eksempel mandel eller beate. Vask potetene og del de i båter. Hell over godt med olivenolje, strø over salt og pepper og bland godt. Stekes på 220 grader til de er gyldne og gjennomstekt, 20-30 minutter.
Hamburger
400 g karbonadedeig
1-2 sjalottløk, finhakket
0,5 ts worchestersaus
1 egg
3 ss griljermel eller finknust knekkebrød
1-2 ringer jalapeno, finhakket
Salt og pepper
Bland alt, og stek en liten testburger for å smake til med salt og pepper. Holder med en teskje deig. Form 4 burgere med hendene før du steker de i panna.
Server burgerne med salat, sylteagurk, løkringer, tomat, ost, sennep og ketchup. Eller hva du måtte like av tilbehør! Velbekomme!