Middag

Fylt paprika

80-talls klassiker, smaker kjempegodt!

Til 4

6 middels store paprika – gul / grønn/ rød

200 g champignon

1 løk, finhakket

1 hvitløksfedd, hakket

150 g bacon i små biter

400 g karbonadedeig

Topping

2 ss tomatpure

1/2 ss soyasaus

1 dl revet ost

1 dl rømme

Salt, pepper

Smør til steking.

Del paprika i to, fjern stilk og kjerner. Forvelles ca 5 min i lettsaltet vann. La vannet renne godt av. Stek løk, sopp og bacon i en panne, tilsett karbonadedeig og stek videre. Smak til med salt og pepper.

Bland sammen ingrediensene til toppingen.

Fyll de halve paprikaene med kjøttblandingen, og legg på en klatt topping. Legg paprikaene i en smurt form. Stekes ved 180 grader i ca 20 minutter.

Serveres med ris.

DSC_0081
DSC_0086