Bruk det du måtte ha av skogsopp. Denne gangen ble det brukt en blanding av selvplukkede kantareller og traktkantarell. Fylte på med litt østerssopp som var plukket i butikken.
Pizzabunn
400 g pizzamel eller hvetemel
1 ts salt
1,5 ts tørrgjær
1/2 ts sukker
1 ss olje
2,5 dl vann, ca 30 grader
Blandes og eltes i kjøkkenmaskin i ca 10 minutter. Juster vannmengden slik at deigen blir fast og smidig. Ikke ta i alt med en gang. La deigen heve under plast i ca en time.
Fyll
1,5 dl creme fraiche
1 hvitløksfedd, finhakket
1 ts trøffelolje
Salt og pepper
Stekt blanding av sopp
2 fersk mozzarella i skiver
Finhakket persille
Kjevle ut deigen, smør utover sausen, legg på mozzarella og topp med sopp. Stek noen minutter på steinplate i grill eller på 250 grader midt i ovnen på bakepapir. Dryss på hakket persille og servér!