Gå til innhold
Søk etter:

God saus

  • Hjem
  • Om
  • Middag
  • Bake
  • Tilbehør
  • Lunsj
  • Dessert
  • Kake
  • Suppe
  • Grill
  • Brød
  • Frokost
Hjem Grill Klassisk makrell
Grill Middag

Klassisk makrell

3 makrell

Hvitløk, grovt hakket

Salt

Rens makrellen, skjær noen dype spor i siden på fisken. Gni inn med salt både på utsiden og innsiden av fisken. Stikk noen biter hvitløk i kjøttet. Stek i olivenolje eller smør. Kan gjerne også stekes på grillen.

Server med kokte poteter, agurksalat og en klatt rømme.

DSC_0003

Del

  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å sende en lenke med e-post til en venn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)

Relatert

Tags: FiskMiddag

Innleggsnavigering

Klassisk makrell
Spaghetti Carbonara
Klassisk makrell
Gastons meksikanske gryte

Kanskje du også liker...

Pai med feta, spinat og soltørkede tomater

Laks i teriyaki med couscous, mango og avokado

Grillet fiskesuppe

Coq au vin

Lam med ovnsstekt ratatouille, basilikumpesto og potetbåter

Biff med hasselback poteter og peppersaus

Siste innlegg

  • Håndvrengte fløtekarameller
  • Eltefrie rundstykker
  • Tilslørte rabarbrapiker
  • Eplesnurrer med kanel
  • Pannestekt torsk med rosenkål- og rosettkålstuing

Siste innlegg

  • Håndvrengte fløtekarameller
  • Eltefrie rundstykker
  • Tilslørte rabarbrapiker
  • Eplesnurrer med kanel
  • Pannestekt torsk med rosenkål- og rosettkålstuing
© Kopirett 2023 God saus. Alle rettigheter er reservert.Blossom Oppskrift | Utviklet avBlossom Themes.Drevet av WordPress.
 

Laster kommentarer...