Herlig smaksatt krabbekjøtt med chili, lime, ingefær og koriander.
Forrett til fire, eller hovedrett til to.
2 krabber
2 skiver loff, uten skorpe og smuldret
1/3 rødløk, finhakket
1/2 chili, finhakket
1 ss frisk ingefær, revet
1 hvitløksfedd, finhakket
2 ss majones
1 liten neve hakket koriander
1 ss limesaft
Salt og pepper
1 egg, sammenvispet
2 dl griljermel
Vinaigrette
2 ss appelsinsaft
1 ts limesaft
6 ss olivenolje
1 eple, i biter
1/3 agurk, i biter
Bland alt til vinaigrette.
Bland alt kjøttet fra krabbene og rør inn alle de andre ingrediensene unntatt egg og griljermel. Lag 6 kaker formet som et egg og legg det en halvtime i fryseren. Ta de opp, klem de litt flate, venn de i egg og deretter griljermel før de stekes i gylne i godt med olje.
Serveres på litt bitter salat blandet med vinaigrette.