Forrett Lunsj Middag

Krabbekaker

Herlig smaksatt krabbekjøtt med chili, lime, ingefær og koriander.

Forrett til fire, eller hovedrett til to.

2 krabber

2 skiver loff, uten skorpe og smuldret

1/3 rødløk, finhakket

1/2 chili, finhakket

1 ss frisk ingefær, revet

1 hvitløksfedd, finhakket

2 ss majones

1 liten neve hakket koriander

1 ss limesaft

Salt og pepper

1 egg, sammenvispet

2 dl griljermel

Vinaigrette

2 ss appelsinsaft

1 ts limesaft

6 ss olivenolje

1 eple, i biter

1/3 agurk, i biter

Bland alt til vinaigrette.

Bland alt kjøttet fra krabbene og rør inn alle de andre ingrediensene unntatt egg og griljermel. Lag 6 kaker formet som et egg og legg det en halvtime i fryseren. Ta de opp, klem de litt flate, venn de i egg og deretter griljermel før de stekes i gylne i godt med olje.

Serveres på litt bitter salat blandet med vinaigrette.

DSC_0063

DSC_0083

DSC_0105