Gå til innhold
Søk etter:

God saus

  • Hjem
  • Om
  • Middag
  • Bake
  • Tilbehør
  • Lunsj
  • Dessert
  • Kake
  • Suppe
  • Grill
  • Brød
  • Frokost
Hjem Grill Lakrismarinert kyllinglår
Grill Middag

Lakrismarinert kyllinglår

Lakris til middag, hvorfor ikke? Skal du grille kylling kan den gnis inn med rub med lakris. Tro det eller ei, det smaker herlig!

Bland 2 ts raw lakrispulver, 1/2 ts salt og 1/4 ts pepper. Holder til to lår. Gni inn kyllinglårene og la stå i inntil en halvtime. Pensle med 2 ts lakrissirup før de grilles. Brunes raskt på sterk varme før de stekes videre på indirekte varme 35-40 minutter. Server med for eksempel ris og en frisk salat.

DSC_0004DSC_0008

Del

  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å sende en lenke med e-post til en venn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)

Relatert

Tags: GrillGrillingKyllingLakrisMiddag

Innleggsnavigering

Lakrismarinert kyllinglår
Helgrillet kylling på ølboks
Lakrismarinert kyllinglår
Artisjokk med dip

Kanskje du også liker...

Blomkålsuppe med purre og sellerirot

Marinert kylling med stekt ris

Estragonkylling med asparges og erter

Grillet paprika med fetaost

Fasan med salat av rødbeter, syltet rødløk, poteter og kantarell

Glasert asiatisk kylling med syltede grønnsaker

Siste innlegg

  • Håndvrengte fløtekarameller
  • Eltefrie rundstykker
  • Tilslørte rabarbrapiker
  • Eplesnurrer med kanel
  • Pannestekt torsk med rosenkål- og rosettkålstuing

Siste innlegg

  • Håndvrengte fløtekarameller
  • Eltefrie rundstykker
  • Tilslørte rabarbrapiker
  • Eplesnurrer med kanel
  • Pannestekt torsk med rosenkål- og rosettkålstuing
© Kopirett 2023 God saus. Alle rettigheter er reservert.Blossom Oppskrift | Utviklet avBlossom Themes.Drevet av WordPress.
 

Laster kommentarer...