Dagen derpå etter et fantastisk lammemåltid. Bruk restene til denne enkle gode middagen. PS: Må ikke være dagen derpå, restene fra lammesteka kan selvfølgelig fryses og tas opp til dette. Etter inspirasjon fra trinesmatblogg.no
Til 3
300-400 g lammerester
1 rødløk i båter
2 hvitløksfedd, hakket
1 ts spisskumin
1 ts malt koriander
Chiliflak etter smak
Frisk koriander, hakket
Salt og pepper
Sitronsaft
Fres løk og hvitløk i litt olje. Ha i lammekjøtt og krydder. Smak til med salt, pepper og sitronsaft. Rør inn koriander før servering.
Pitabrød
Salat
Agurk
Cherrytomater
Avocado
Rømmedressing
Rømme
Sitronsaft
Urter, feks koriander
Salt og pepper
Smak til rømmedressingen med urter, sitronsaft, salt og pepper.
Fyll varme pita med lam og grønnsaker, og hell på dressing. Nam!