Høst Middag

Lammerester i pita

Dagen derpå etter et fantastisk lammemåltid. Bruk restene til denne enkle gode middagen. PS: Må ikke være dagen derpå, restene fra lammesteka kan selvfølgelig fryses og tas opp til dette. Etter inspirasjon fra trinesmatblogg.no

Til 3

300-400 g lammerester

1 rødløk i båter

2 hvitløksfedd, hakket

1 ts spisskumin

1 ts malt koriander

Chiliflak etter smak

Frisk koriander, hakket

Salt og pepper

Sitronsaft

Fres løk og hvitløk i litt olje. Ha i lammekjøtt og krydder. Smak til med salt, pepper og sitronsaft. Rør inn koriander før servering.

Pitabrød

Salat

Agurk

Cherrytomater

Avocado

Rømmedressing

Rømme

Sitronsaft

Urter, feks koriander

Salt og pepper

Smak til rømmedressingen med urter, sitronsaft, salt og pepper.

Fyll varme pita med lam og grønnsaker, og hell på dressing. Nam!