Denne kan fort bli en favoritt blant kyllingoppskriftene. Takk til justanotherfoodstory.com for denne.
Kyllingen
4 kyllingfileter
0,5 dl soyasaus
0,25 dl teriaki saus
1 ss honning
1 ts hvitvinseddik
Bland ingrediensene og hell det i en pose sammen med filetene. La det marinere minimum en halvtime. Stekes med marianden i ildfast form i ca 20 minutter på 210 grader.
Stekt ris
2 poser kokt ris
4 ss olje
3 vårløk, hakket
2 ss revet ingefær
2 fedd hvitløk, hakket
Revet skall av en lime
Saften av en halv lime
Salt
Fres hvitløken raskt i olje. Tilsett risen som gjerne kan være kokt i god tid på forhånd. La den bli varm. Tilsett resten, smak til med salt og hold varm til kyllingen er klar.
Server med litt enkel bladsalat, kuttet avokado og eventuelt ekstra lime.