Middag

Pasta med skinke og sopp

Enkel og god pastarett. Du trenger til fire:

500 g tagliatelle

300 g sjampinjong

100 g spekeskinke

150 g frosne erter

2 dl matfløte

Litt sitronsaft

Revet parmesan

Salt og pepper

Del sjampinjong i tynne skiver og spre ut over et stort fat. Klem saften av en halv sitron over soppen. La det stå inntil en halvtime. Del skinke i tynne strimler. Kok ertene lett. Stek gjerne spekeskinken sprø på forhånd.

Kok tagliatelle som avvist på pakken. Samtidig varmes smør eller olje i en panne og soppen stekes gylden. Tilsett skinke. Etter et par minutter tilsettes ertene. Hell over fløte og smak til med sitronsaft, salt og pepper. Ha tagliatelle på tallerken, ta over en god porsjon saus, riv over litt parmesan og nykvernet pepper. Server!

DSC_0063 DSC_0066 DSC_0067 DSC_0074 DSC_0072 DSC_0077