Mest kjøtt, men også noe brød i disse saftige kjøttbollene. Noen kjøttboller, spaghetti og en tomatsaus, og middagen er i mål.
400 g karbonadedeig
1 hvitløksfedd, finhakket
3 ss revet parmesan
2 egg
3 ss frisk oregano, hakket
5 skiver brød uten skorpe
Smør
Salt og pepper
Legg brødskivene i kaldt vann i fem minutter. Bland alt og stek en bitteliten kjøttbolle for å kjenne om det er riktig mengde salt og pepper.
Stek kjøttbollene brune i litt smør, og fortsett stekingen til de er gjennomstekte i en ildfast form i ovn på 200 grader i ca 10 minutter.
Tomatsausen på bildet er to hakket sjarlottløk og en hvitløksfedd surret i olje, tilsatt to hakkede soltørkede tomater, en liten neve hakket oregano og basilikum, en boks hermetiske cherrytomater, salt, pepper og litt sukker.