Middag

Saftige kjøttboller

Mest kjøtt, men også noe brød i disse saftige kjøttbollene. Noen kjøttboller, spaghetti og en tomatsaus, og middagen er i mål.

400 g karbonadedeig

1 hvitløksfedd, finhakket

3 ss revet parmesan

2 egg

3 ss frisk oregano, hakket

5 skiver brød uten skorpe

Smør

Salt og pepper

Legg brødskivene i kaldt vann i fem minutter. Bland alt og stek en bitteliten kjøttbolle for å kjenne om det er riktig mengde salt og pepper.

Stek kjøttbollene brune i litt smør, og fortsett stekingen til de er gjennomstekte i en ildfast form i ovn på 200 grader i ca 10 minutter.

Tomatsausen på bildet er to hakket sjarlottløk og en hvitløksfedd surret i olje, tilsatt to hakkede soltørkede tomater, en liten neve hakket oregano og basilikum, en boks hermetiske cherrytomater, salt, pepper og litt sukker.

DSC_0020 DSC_0023 DSC_0032