Salat med smak av sommer.
500 g kylling, bryst eller lår – eller en blanding
300-500 g salat, gjerne forskjellige varianter
1 kurv jordbær, renset og delt i 2
2 stk avokadoer, i terninger
1/2 rød løk i tynne skiver
100 g fetaost
Marinade til kyllingen
2 ss balsamicoeddik
4 ss olivenolje
1 ts tørket basilikum
1/2 ts chiliflak
salt, pepper
Dressing
saften av en halv sitron
1 hvitløksfedd presset
1 ts Dijon sennep
1 dl olivenolje
Bland alle ingrediensene til marinaden. La kyllingen marinere minst 30 minutter før den stekes i panne eller grilles til gjennomstekt. Mens kyllingen hviler lager du resten av salaten og dressingen. Legg grønnsaker, bær og fetaost på et stort fat eller i en salatbolle. Skjær kyllingen i strimler og legg på salaten. Hell over dressingen.
Serveres med godt brød.
Oppskriften er funnet på matpaabordet.no