Lunsj Middag

Salat med kylling, jordbær og fetaost

Salat med smak av sommer.

500 g kylling, bryst eller lår – eller en blanding

300-500 g salat, gjerne forskjellige varianter

1 kurv jordbær, renset og delt i 2

2 stk avokadoer, i terninger

1/2 rød løk i tynne skiver

100 g fetaost

Marinade til kyllingen

2 ss balsamicoeddik

4 ss olivenolje

1 ts tørket basilikum

1/2 ts chiliflak

salt, pepper

Dressing

saften av en halv sitron

1 hvitløksfedd presset

1 ts Dijon sennep

1 dl olivenolje

Bland alle ingrediensene til marinaden. La kyllingen marinere minst 30 minutter før den stekes i panne eller grilles til gjennomstekt. Mens kyllingen hviler lager du resten av salaten og dressingen. Legg grønnsaker, bær og fetaost på et stort fat eller i en salatbolle. Skjær kyllingen i strimler og legg på salaten. Hell over dressingen.

Serveres med godt brød.

Oppskriften er funnet på matpaabordet.no