Klassisk og god. Ta deg tid til å la det putre noen timer. Denne oppskriften er stoooor, så fys ned til senere middager. Da blir det en rask og god middag nummer to.
- 800 g karbonadedeig (ikke kjøttdeig, please)
- 2 hakket løk
- 200 g bacon, finskåret eller terninger
- 3 gulrøtter i små biter
- 4 stilker stangselleri i små biter
- 8 soltørkede tomater i biter
- 3 bokser hermetiske tomater
- Ca 5 dl oksekraft
- 2 dl hvitvin (eller rødvin)
- 3-4 laubærblad
- Frisk oregano
- Salt og pepper
Husk revet parmesan til topping!
Fres bacon, løk, gulrøtter og stangselleri i olje i et par minutter. Tilsett tomater, urter, vin og kraft. La det putre. Stek kjøttet og ha det i gryta. Hvis du lar den putre i et par timer er det mulig du bør tilsette mer kraft underveis. Smak til med salt og pepper.
Kok spaghetti og server!