God laksemiddag på 30 minutter. Laks som alltid godt med sprø grønnsaker, nudler og god marinade.
Til 3
450 g laksefilet i biter (5 cm biter)
3 ss teriyakisaus
300 g nudler
1 rødløk, i båter
1 rød paprika, i biter
1/2 squash, i biter
3 vårløk, i biter
1 hvitløksfedd, hakket
1/2 rød chili, finhakket
1 ss revet ingefær
3 ss teriyakisaus
1 ss soyasaus
1 ss ristet seseamfrø
Legg laksen i en dyp tallerken eller form og hell over teriyakisaus. La det ligge i marinaden mens grønnsaker kuttes.
Stek fisken til den nesten er gjennomstekt. Legg til side. Fres grønnsaker i en stor stekepanne eller wok. Kok nudler. Bland nudlene i grønnsakene og smak til med teriyakisaus og soya. Legg over laksebitene og strø på sesamfrø som er raskt ristet i en tørr stekepanne.