Middag

Teriyakimarinert laks med nudler

God laksemiddag på 30 minutter. Laks som alltid godt med sprø grønnsaker, nudler og god marinade.

Til 3

450 g laksefilet i biter (5 cm biter)

3 ss teriyakisaus

300 g nudler

1 rødløk, i båter

1 rød paprika, i biter

1/2 squash, i biter

3 vårløk, i biter

1 hvitløksfedd, hakket

1/2 rød chili, finhakket

1 ss revet ingefær

3 ss teriyakisaus

1 ss soyasaus

1 ss ristet seseamfrø

Legg laksen i en dyp tallerken eller form og hell over teriyakisaus. La det ligge i marinaden mens grønnsaker kuttes.

Stek fisken til den nesten er gjennomstekt. Legg til side. Fres grønnsaker i en stor stekepanne eller wok. Kok nudler. Bland nudlene i grønnsakene og smak til med teriyakisaus og soya. Legg over laksebitene og strø på sesamfrø som er raskt ristet i en tørr stekepanne.