Mange gode smaker i denne suppa. Kan gjøres så sterk som du ønsker ved å justere mengden currypasta.
Denne oppskriften holder til fire hvis du serverer godt brød til, eller 2-3 hvis den serveres alene.
400 g torskeloin, i biter ca 2 cm
200 g reker
1 rødløk, i båter
2 vårløk, i små biter
3 fedd hvitløk, hakket
150 g sukkererter, delt i to
2 gulrøtter, i staver
1 sitrongress, klemt flat
1/2 chili, hakket
Saften av en halv lime
400 ml kokosmelk
4 dl fiskekraft
3 ts rød currypasta
En bunt koriander
Varm litt nøytral olje, tilsett currypasta og la det frese ett minutt. Tilsett rødløk, hvitløk, chili og paprika. La det frese til løken er myk. Tilsett resten av grønnsakene, sitrongress, kraft og kokosmelk. La det småkoke i ca 10 minutter før du tilsetter fisken. La det trekke i 3-5 min til fisken er ferdig. Ta ut sitrongresset. Tilsett rekker og hakket koriander, smak til med lime og salt. Server!